Знам’янський район
Спорт

Олександрівський район виграв зональні змагання «Шкіряного м’яча»

Олександрівський район виграв зональні змагання «Шкіряного м’яча»
У Знам’янці відбулися зональні змагання (ІV група) з футболу на приз «Шкіряний м’яч» серед юнаків 2005 р.н.
У цій групі за територіальним принципом грають команди з шести районів Кіровоградської області. На змагання серед юнаків 2005 р.н., що пройшли у Знам’янці, прибули команди з п’яти районів. Була лише відсутня команда Світловодського району.

Перед початком матчів відбулося жеребкування: команди були поділені на дві групи. У першій групі грали команди з Олександрівського та Онуфріївського районів. У іншій групі, яка за складом учасників була досить сильною, зустрічалися три команди: з Петрівського, Олександрійського та Знам’янського районів. Переможці груп виходили до фіналу.

У першій групі Олександрівський район з рахунком 3:1 святкував перемогу над юнаками з Онуфріївщини. У групі «Б» Знам’янський район зіграв внічию 0:0 з ровесниками із Олександрійського району. Ці дві команди у зустрічах з Петрівським районом зазнали поразок з однаковим рахунком 0:1. То ж володар другого місця у цій групі визначався у серії пенальті – команда Знам’янського району перемогла з рахунком 3:0 здобула право поборотися за «бронзу» турніру. У матчі за третє місце команді Знам’янського району протистояли юнаки з Онуфріївського району. 2:0 на користь господарів. У фіналі Петрівський район з рахунком 0:1 поступився Олександрівському.

На церемонії закриття змагань переможець та призери були нагороджені грамотами та призами від відділу освіти, молоді та спорту Знам’янської райдержадміністрації.

"ВК" у PDF