Знам’янський район
Спорт

У Знам’янці відбулися ІХ відкриті змагання з військово-спортивних багатоборств серед вихованців навчальних закладів

У Знам’янці відбулися ІХ відкриті змагання з військово-спортивних багатоборств серед вихованців навчальних закладів
11 квітня на базі Знам’янського міського спортивно – технічного клубу Товариства сприяння обороні України пройшли ІХ відкриті змагання з військово- спортивних багатоборств серед вихованців навчальних закладів та військово- патріотичних об’єднань м.Знам’янки та Знам’янського району.
Ці змагання були відбірковими на першість області, де спортсмени будуть представляти Знам’янщину на Відкритому чемпіонаті області, що відбудеться 29 квітня.

Учасники 19 команд випробували себе на восьми рубежах:
• неповний розбір та складання автомата АК-47;
•спорядження магазину автомата АК-47 патронами;
•стрільба з автомата АК-47;
•спортивне метання ножів;
•метання гранати на точність;12
•підтягування на перекладині;
•виконання підйому з переворотом;
•біг на дистанцію 3 км.

У Знам’янці відбулися ІХ відкриті змагання з військово-спортивних багатоборств серед вихованців навчальних закладів

У підсумку до складу команд, що будуть представляти м.Знам’янку та район на обласному Чемпіонаті, ввійшли:
Корнишова Мілена, Козієва Яна, Вітюкова Анастасія, Петришин Аркадій, Драгун Ігор, Клімович Василь, Драгун Владислав, учні ДНЗ «Знам’янський професійно-технічний ліцей №3;
Колебіденко Олександра, Конфедератенко Кирило, учні НВК «Знам’янська ЗШ І – ІІІ ст. № 3 – гімназія»:;
Сопов Михайло, учень Знам’янської ЗШ І – ІІІ ст. № 4;
Голуб Дмитро, учень Дмитрівської ЗШ І – ІІІ ст. № 1 ім. Т.Г. Шевченка;
Акіменко Дмитро, Харламов Владислав, Суховий Максим, учні Дмитрівської ЗШ І – ІІІ ст. № 2.

У нелегкій боротьбі виборов своє місце у складі збірної команди міста і наймолодший учасник змагань Паламарчук Богдан, учень НВК «Знам’янська ЗШ І – ІІІ ст. № 3 – гімназія». Цей дев’ятирічний хлопчик вразив своєю наполегливістю та впертим прагненням до перемоги не тільки суддів, а й всіх присутніх та викликав повагу у суперників. Богдан нарівні зі старшими брав участь у всіх змаганнях. Не відмовився навіть від найтяжчого рубежу – бігу на 3км. і подолав всю дистанцію! І хоч призового місця поки що не виборов, але показав високі результати.

Учасників змагань привітали організатори та головні судді змагань: голова Знам’янського координаційного центру національно-патріотичного виховання дітей та молоді «Патріот», директор Знам’янського МСТК ТСОУ В.Колебіденко, головний спеціаліст відділу молоді, спорту та охорони здоров’я А. Сугарей, Герой України, учасник АТО А.Мірошниченко, заступник голови Знам’янської РДА Олена Грінчак.

Усі переможці були нагороджені дипломами та пам’ятними нагородами Знам’янського МСТК ТСОУ та виконавчого комітету Знам’янської міської ради.

Щиру подяку за багаторічну співпрацю, сприяння розвитку патріотичного виховання молоді та оборонно – прикладних видів спорту в місті Знам’янці висловив директор Знам’янського МСТК ТСОУ Колебіденко В.О. викладачам предмету «Захист Вітчизни» в школах міста Знам’янки та Знам’янського району.

"ВК" у PDF