Онуфріївський район
Спорт

Змагання з футболу на приз Василя Кубанова

Змагання з футболу на приз Василя Кубанова
Минулої суботи в Онуфріївському районі проводився щорічний турнір на приз Василя Кубанова. Василь Іванович Кубанов жив в селі Камбурліївка, тяжко хворів, лікарі навіть поставили йому інвалідність другої групи. Але завдяки зайняттям гирьовим спортом він зміг одужати й досягти значних спортивних результатів — став майстром спорту.
У змаганні взяли участь дев’ять команд. Футбольні двобої проводилися відразу на двох стадіонах — три гри пройшли на полі Павлиша, де найбільше очок здобув онуфріївський «Рубін», а шість матчів пройшли в Камбурліївці, де лідером була успенська «Чайка». Фінальні зустрічі також пройшли на камбурліївському полі.

Цікаво, що призові місця розподілилися точно так, як і на «Кубку виклику», отже Успенка зайняла перше місце, Онуфріївка друге, а третє команда Млинка. Камбурліївський сільський голова Сергій Крутько нагородив переможців грамотами та грошовими преміями. Повболівати за свої команди приїхали Ірина Антонова — Павлиський селищний голова та Леонід Пивовар — голова Онуфріївської селищної ради.

"ВК" у PDF