Знам’янський район
Спорт

Стартував Відкритий Чемпіонат Знам’янського району

Стартував Відкритий Чемпіонат Знам’янського району
8-9 квітня відбувся перший тур Відкритого Чемпіонату Знам’янського району з футболу серед аматорських команд сезону 2017 року.
Участь у змаганнях беруть 10 команд. Знам’янський район представляють: «Нива» (Цибулеве), «Колос» (Дмитрівка), «Буревісник» (Богданівка), «Дружба» (Диківка), «Хлібодар» (Суботці), «Буревісник» (Петрове) і «Старт» (Іванківці). Також у Чемпіонаті грають одній команді з Черкаської області («Дніпро» з села Стецівка Чигиринського району), Олександрівського району («Темп» з Єлизаветградки) та Знам’янки («Локомотив»).

Перший матч Чемпіонату відбувся у селі Дмитрівка, де «Дніпро» дебютував у даних змаганнях. Уже на старті зустрічі «Дніпро» забив три м’ячі у ворота «Темпа». Це дозволило у подальшому довести зустріч до перемоги – 4:2.

«Хлібодар» вдома зазнав розгромної поразки від «Колоса» - 0:4. До нищівної поразки призвели грубі помилки захисників господарів в обороні.

«Нива» та богданівський «Буревісник» у Цибулевому порадували глядачів цікавим футболом. Уже на 12-ій хвилині матчу богданівці вели в рахунку 2:0. Могли вони довести рахунок до розгромного ще в першому таймі, але не скористалися своїми шансами. А перед перервою «Нива» зусиллями Ярослава Поплавки відіграла один м’яч. Після перерви на футбольному полі гра вирівнялася, і «Ниві» вдалося зрівняти рахунок – 2:2.

«Буревісник» з Петрового здобув вольову перемогу над «Локомотивом». У першому таймі «Локомотив» відкрив рахунок. Після перерви команда з Петрового переломила хід поєдинку, вирвавши перемогу – 3:1.

У Диківці місцева «Дружба» зазнала розгрому від іванковецького «Старту». Ще до перерви у ворота господарів влетіло аж шість м’ячів – хет-трик оформив Олександр Постільняк. «Дружбі» у цьому матчі вдалося забити лише м’яч престижу – 1:7.

15 квітня пройде другий тур Відкритого Чемпіонату Знам’янського району. У селі Дмитрівка того дня відбудеться два матчі: о 11.00 розпочнеться матч «Старт» - «Локомотив», а о 13.30 – «Колос» прийме «Дружбу». У Єлизаветградці «Темп» зустрінеться з «Хлібодаром» (матч почнеться о 13.00), а у Цибулевому «Нива» буде протистояти «Дніпру» (початок о 15.30). О 16.30 у селі Богданівка розпочнеться зустріч між двома «Буревісниками».

"ВК" у PDF