Знам’янський район
Спорт

Баскетбольні баталії

Баскетбольні баталії
У спортивному залі Богданівської ЗШ №1 ім. І.Г.Ткаченка (Знам’янський район) відбулися змагання з баскетболу серед чоловіків та жінок, у рамках районної Спартакіади.
У змаганнях серед чоловіків перше місце посіла команда Богданівської сільської ради. У вирішальній зустрічі проти команди з Цибулевого, яка посіла друге місце на турнірі, богданівці мали проблеми лише у першій половині. На перерву команди пішли за рахунку 14:12 на користь цибулівців. А от у другій чверті богданівці заграли впевненіше і святкували перемогу з рахунком 31:23. Бронзовими призерами змагань стала команда з Петрового. Кращим баскетболістом турніру став Рубен Геворгян з Богданівки.

Баскетбольні баталії

Перемогу на змаганнях у складі богданівської команди здобули: Максим Балаклеєнко, Микола Ільченко, Геворг Геворгян, Андрій Коваль, Рубен Геворгян та Олександр Балаклеєнко.

Жіночий турнір виграли теж господарі, яких на цих змаганнях представляли дві команди. Перша команда з Богданівки впевнено перемогла своїх суперників. Зокрема, у протистоянні з найближчим переслідувачем, командою з Петрового, була зафіксована перемога господарів з рахунком 32:12. Третє місце посіла друга команда Богданівської сільської ради. Кращою баскетболісткою стала одна з наймолодших учасниць змагань Анастасія Колісник. Перша богданівська команда виграла жіночі змагання з баскетболу у такому складі: Людмила Зінченко, Валентина Орос, Анастасія Сітніченко, Марія Вус та Катерина Довженко (граючий тренер).

Баскетбольні баталії

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF