Знам’янський район
Спорт

Змагання з волейболу серед жінок

Змагання з волейболу серед жінок
Напередодні відзначення 8-го Березня у спортивному залі Дмитрівської ЗШ №2 ім. Т.Г. Шевченка (Знам’янський район) відбулися районні змагання з волейболу серед жінок у залік 37-ої районної Спартакіади серед сільських рад.
Змагання урочисто відкрила сільський голова Дмитрівки Наталія Стиркуль, яка привітала присутніх з прийдешнім святом та побажала успіхів і перемоги сильнішій команді.

Команди-учасниці змагань були поділені на дві групи, переможці яких виходили до фіналу. У групі «А» перше місце посіли господарки змагань. Найбільш напружений їх матч був із командою Богданівської сільської ради. Командам потрібно три партії для визначення переможця матчу – 15:8, 10:15, 15:11.

Команда Пантазіївки впевнено перемогла своїх суперників по групі і вийшла до фіналу. У матчі за третє місце богданівська команда перемогла спортсменок з Володимирівки. Перщу партію виграли богданівчанки – 15:7. Команда з Володимирівки змогла зрівняти рахунок по партіях – 15:12. У вирішальній партії сильнішою була Богданівка – 15:10.

У вирішальному матчі змагань була цікава захоплююча гра. Більш досвідчений колектив Дмитрівки переміг молоду команду Пантазіївки. До речі, остання команда була сформована виключно з учнів місцевої школи. Дмитрівчанки перемогли у двох партіях – 25:22, 25:15. Перемогу на змаганнях команда Дмитрівської сільської ради здобула у наступному складі: Наталія Бойко, Юлія Сухай, Марина Самсонова, Маргарита Саприга, Галина Шведчинова, Анастасія Заяц, Анастасія Лопатюк та Анастасія Шевченко.

"ВК" у PDF