Онуфріївський район
Спорт

«Рубін» — переможець Відкритої першості з волейболу

«Рубін» — переможець Відкритої першості з волейболу
Згідно з календарним планом спортивних заходів району на 2017 рік, минулими вихідними у спортивному залі райради ФСТ «Колос» пройшла Відкрита першість селища Онуфріївка з волейболу.
Цього року в цих престижних змаганнях взяли участь: переможець минулорічної першості — команда «Ветеран», Онуфріївська ЗШ І-ІІІ ст., райдержадміністрація, райвідділ поліції та фізкультурно-спортивний клуб «Рубін». Згідно з положенням про змагання, команди були розбиті на дві групи. До першої потрапили волейболісти РДА, ФСК «Рубін» та Онуфріївської ЗОШ, до другої — представники поліції та команда «Ветеран».

У своїх підгрупах команди боролися за переможця в групі, що дає змогу пробитися до фіналу і там поборотися за почесний приз. У першій групі це зробили волейболісти ФСК «Рубін», які в свою чергу переграли своїх суперників — РДА та Онуфріївську ЗШ І-ІІІст. У другій — відділ поліції переграв «Ветеран».

І, таким чином, фінал розіграли волейболісти ФСК «Рубін» та представники поліції. Їх фінальний поєдинок видався напрочуд бойовим та захоплюючим. Лише у третій партії перемогу вирвали представники ФСТ «Рубін», які і отримали нагороду — перехідний кубок, дипломи і грошову винагороду з рук Онуфріївського селищного голови Леоніда Пивовара. А в боротьбі за ІІІ призове місце «Ветеран» буквально вирвав перемогу у більш молодих волейболістів Онуфріївської ЗОШ І-ІІІ ст.

"ВК" у PDF