Знам’янський район
Спорт

Перемога над лідером ліги

Перемога над лідером ліги
У 13-му турі Третьої ліги Відкритого чемпіонату міста Кропивницький з футзалу богданівський «Буревісник» завдав поразки лідеру — команді «КДЮСШ-2-Інгул».
Вже на другій хвилині матчу «Буревісник» відкрив рахунок. Але не довго вів у рахунку. У середині тайму Роман Дар’єв оформив дубль, забезпечивши «Буревіснику» перевагу у два м’ячі.

Остання п’ятихвилинка першого тайму була багата на забиті м’ячі — у кропивничан Євген Павленко оформив дубль, а у богданівців забив Дмитро Базака. У другому таймі матчу гра продовжилася на зустрічних курсах — 5:3, 5:4, 6:4. У підсумку матч завершився з рахунком 6:4 на користь «Буревісника». Для команди «КДЮСШ-2-Інгул», якій у звітній зустрічі через дискваліфікацію не міг допомогти кращий бомбардир Дмитро Іщенко, це перша поразка у нинішньому сезоні.

Після звітного туру «Буревісник» у турнірній таблиці ліги посідає сьоме місце, маючи у своєму активі 15 очок. У наступному турі, 26 лютого, богданівський «Буревісник» зустрінеться з командою «П’ятихатки» (Кропивницький).

"ВК" у PDF