Світловодський район
Спорт

Команда «Королівський смак» — переможець першості Світловодська з футзалу

Команда «Королівський смак» — переможець першості Світловодська з футзалу
З 16 січня по 10 лютого у Світловодську тривала традиційна першість міста з футзалу серед колективів фізичної культури і підприємств, організаторами якої виступили управління молоді та спорту міськвиконкому та Світловодська федерація футболу.
На жаль, як зазначив голова федерації Сергій Лисицький, у порівнянні з минулим роком кількість учасників змагань зменшилася від 10 до семи команд, але рівень гри залишився високим. Так, цьогоріч учасниками першості міста стали: ФК «Чайка», «Королівський смак», «Горгаз-Спарта», «КДЮСШ», ФК «Власівка», «Рятівник» та команда Григорівки. Усі вони показали гарну і цікаву гру, тож, вболівальникам було на що подивитися. Але, за словами Сергія Лисицького, фаворита першості було видно одразу: «Матчі були дійсно цікавими, але команда «Королівський смак» вже з перших ігор виділялася своєю майстерністю і організованістю».

Тож не дивно, що саме команда «Королівський смак» (на фото) стала переможцем першості міста і отримала кубок переможця та Великий перехідний кубок змагань. Друге призове місце виборов ФК «Чайка», а третє посіла команда «Горгаз-Спарта».

Кращими гравцями Першості визнані: Олександр Іванушко («Горгаз-Спарта») — кращий воротар, Ілля Баришніков (ФК «Чайка») — кращий захисник, Олексій Шаповал (ФК «Чайка») — кращий нападник, Сергій Зав’ялов («Королівський смак») — кращий бомбардир, на рахунку якого 21 забитий м’яч.

Під час урочистого закриття першості, яке відбулося пізно ввечері 10 лютого, усі переможці були нагороджені грамотами управління молоді та спорту Світловодської міської ради і федерації футболу, а кращі гравці — цінними призами.

Але довго спочивати на лаврах переможцям не вдалося, адже вже 13 лютого у МСК ім. Анатолія Тузовського стартував Кубок міста з футзалу, в якому беруть участь ці самі сім команд КФК.

Тож, побажаємо їм нових перемог та гарної гри!

"ВК" у PDF