Онуфріївський район
Спорт

Зимове спортивне свято у Камбурліївці

Зимове спортивне свято у Камбурліївці
4 лютого, в одному з найкращих спортивних залів Онуфріївщини, а саме в селі Камбурліївка, відбулося спортивне свято. В рамках спортивних змагань була проведена Відкрита першість району з шашок, настільного тенісу та змагання з волейболу серед жіночих команд.
Незважаючи на вихідний день, приїхали по вболівати за команди голова Онуфріївської районної адміністрації Сергій Миколайович Самородченко, викладачі спортивного виховання шкіл району, керівники гурткової роботи, інструктори по спорту, тренери спортивних команд і любителі спорту. Організатором заходу та головою суддівської колегії був завідуючий сектором молоді та спорту при Онуфріївській РДА Сергій Чаун. Для того щоб всі бажаючі змогли відвідати свято, було організовано автобусне підвезення.

У настільному тенісі найсильнішими були господарі свята, команда Камбурліївки, друге місце виборола команда Попівки, бронзу повезли додому куцеволяни. Дуже гостро проходили змагання з шашок, в тяжкій боротьбі перше місце виборола команда Василівки, друге команда Куцеволівки, а «бронзу» залишили в себе камбурліївські шашкісти.

Але головною подією все-таки була районна першість жінок з волейболу. В серії ігор перемогу здобули дівчата з Онуфріївки (на фото), друге місце посіла команда Ккмбурліївки, третє команда Млинка.

Після закінчення свята спортсмени змогли поспілкуватися в неформальній обстановці, а відповідальні за спорт намітили проведення нових змагань.

"ВК" у PDF