Світловодський район
Спорт

Перемоги юних боксерів

Перемоги юних боксерів
Упродовж трьох днів, з 27 по 29 січня, у Кременчуці тривав XII традиційний Відкритий турнір з боксу серед юнаків пам’яті видатного кременчуцького дитячого хірурга Олександра Баглаєнка.
Змагання проводилися на базі спеціалізованої спортивної школи Олімпійського резерву з боксу і зібрали понад сотню спортсменів Полтавської та Кіровоградської областей. Кіровоградщину на турнірі успішно представили вихованці відділення боксу Світловодської КДЮСШ №1.

За результатами триденних напружених змагань, світловодські юні боксери здобули чимало перемог. Так, перші місця у своїх вагових категоріях вибороли: Дмитро Селевко (вагова категорія 38,5 кг), Роман Крайник (40 кг), Ілля Жалобицький (32 кг), Максим Войтенко (52 кг), Володимир Медведенко (46 кг), Давид Граховський (40 кг), Рустам Буденко (42 кг) та Дмитро Мусенко (44 кг). Другі місця у турнірі посіли: Лев Шевель (40 кг), Микита Горпінченко (30 кг), Максим Замишляєнко (37 кг), Ярослав Садовський (56 кг), Влад Кушнір (75 кг).

Приємно, що на церемонії відкриття змагань право підняти прапор було доручено одному зі світловодських спортсменів, призеру чемпіонату України 2016 року Роману Крайнику. А кращим боксером турніру визнаний світловодець Дмитро Селевко, який отримав спеціальну відзнаку та статуетку.

Перемоги юних боксерів

Тож, тренери світловодських спортсменів — Василь Мороз, Олександр Дорошенко та Олексій Піценко пишаються своїми вихованцями та завдячують їх батькам за підтримку боксу у Світловодську.

Як зазначив Василь Мороз, для дорослих бійців ці змагання стали підготовкою до Всеукраїнського турніру пам’яті Олексія Скічка, який відбудеться в Олександрії на початку лютого. Готуються світловодські боксери і до Першості області, яка надає змогу участі у Першості України.

"ВК" у PDF