Знам’янський район
Спорт

Лише «Старт» без очкових втрат

Лише «Старт» без очкових втрат
У Першості Знам’янського району з футзалу сезону 2017 року серед аматорських команд сільських рад та колективів фізичної культури відбулися чергові матчі.
У першому матчі 4-го туру Першості богданівський «Буревісник» поступився «Ниві». Для богданівців перший тайм був провальним — у їх ворота влетіло 5 м’ячів. Лише наприкінці тайму вдалося забити м’яч престижу. У другому таймі матчу два м’ячі богданівці відіграли. Матч завершився з рахунком 6:4 на користь «Ниви».

Володимирівський «Кристал» зазнав двох розгромних поразок у протистояннях з лідером Першості («Старт» здобув перемогу з рахунком 12:4) та сусідом по турнірній таблиці (програли «Хлібодару» — 1:11). Протистояння «Титан» — «Колос» було цікавим та непоступливим. Перемогу у цьому матчі з перевагою в один м’яч здобули дмитрівці — 4:3. У матчі зі «Стартом» «Колос» на рівних тримався у першому таймі. Після перерви фаворит зустрічі забезпечив перемогу з перевагою у три м’ячі — 7:4.

Центральним матчем минулих вихідних був «Граніт» — ФК «Казарня». Рахунок відкрили гравці ФК «Казарня». Через чотири хвилини Едмон Мхітарян подвоїв рахунок. Станіслав Шинкар та Роман Дар’єв протягом двох хвилин зрівняли рахунок. Потім команди обмінялися забитими м’ячами. На останніх хвилинах першого тайму зустрічі Роман Дар’єв вивів вперед «Граніт». Гравці «Казарні» змогли відігратися й вийти вперед. Потім завдяки автоголу вони збільшили перевагу до двох м’ячів. Але не довго вели в рахунку. Суботцівський «Граніт» на 42-ій хвилині встановив рахунок 6:6. На останніх хвилинах зустрічі «Казарня» вирвала перемогу. Спочатку Роман Грушевський реалізував пенальті, а в наступній атаці Едмон Мхітарян встановив остаточний рахунок зустрічі 8:6. Відзначимо, що Едмон Мхітарян у звітному матчі оформив покер. Це перша поразка «Граніту» на цих змаганнях.

Загалом варто відзначити, що матчі, що пройшли 28-29 січня, видалися багатими на емоції та цікаві події. У цих матчах було аж три вилучення.

У турнірній таблиці без очкових втрат йде лише «Старт» (Іванківці), який виграв всі шість матчів. На другому місці перебуває ФК «Казарня», на третьому – «Граніт» з Суботців. У гонці бомбардирів змагань лідирує гравець «Граніту» Роман Дар’єв, на рахунку якого 16 забитих м’ячів.

Четвертого лютого відбудуться матчі 5-го та 8-го турів Першості Знам’янського району. А п’ятого лютого матчами 9-го туру завершаться дані змагання.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF