Знам’янський район
Спорт

На Знам’янщині змагалися майстри малої ракетки

На Знам’янщині змагалися майстри малої ракетки
15 січня у Дмитрівці (Знам’янський район) відбулися змагання з настільного тенісу в залік районної Спартакіади серед аматорських команд сільських рад та колективів фізичної культури.
На церемонії відкриття учасники змагань хвилиною мовчання вшанували пам'ять знам’янчанина Сергія Трубіна, який 8 січня загинув у зоні АТО.

У цих змаганнях взяли участь спортсмени з шести сільських рад: Дмитрівської, Цибулівської, Володимирівської, Казарнянської, Трепівської та Іванковецької. Також брали участь спортсмени Знам’янської районної КДЮСШ та спортсмени, які виступали поза заліком.

У змаганнях серед жінок виступали п’ять спортсменок. Переможницею змагань стала Тетяна Ракуленко з Цибулевого. Друге місце посіла Вікторія Ребар з Дмитрівки. Її землячка Олеся Крамаренко була третьою на цих змаганнях.

Змагання серед чоловіків проводилися на трьох столах: на першому грали перші ракетки команд, на другому – другі ракетки команд, а на третьому спортсмени, які виступали поза заліком. За підсумками змагань по два кращі спортсмени з першого та другого столів вийшли до фіналу, у якому визначили переможця та призерів змагань.

Кращим серед чоловіків став Микола Карпенко з Дмитрівки, його земляк Дмитро Шерстюк був другим, а третє місце посів Роман Коменда (Казарня). У змаганнях серед спортсменів, які виступали поза заліком, кращим був Денис Корев зі Знам’янки.

У загальнокомандному заліку серед сільських рад за результатами змагань з настільного тенісу перше місце посіли господарі, спортсмени з Дмитрівської сільської ради. Другими на цих змаганнях стали спортсмени з Цибулівської сільської ради, третіми – з Володимирівської.

Переможці та призери особистих заліків були нагородженні грамотами. Змагання пройшли за підтримки відділу освіти, молоді та спорту Знам’янської РДА і районної організації ВФСТ «Колос».

"ВК" у PDF