Знам’янський район
Спорт

Друга перемога

Друга перемога
У 7-му турі Третьої ліги Відкритого чемпіонату міста Кропивницький з футзалу богданівський «Буревісник» здобув перемогу над «Мегаполісом».
Матч розпочався результативно. На другій хвилині зустрічі рахунок відкрив граючий тренер богданівців Олександр Довженко. Через дві хвилини «Мегаполіс» зрівняв рахунок. Але вже на 9-ій хвилині матчу Олександр Довженко вдруге вразив ворота суперника. Ще через три хвилини Сергій Галуха забив третій м’яч у ворота «Мегаполіса». На перерву команди пішли за рахунку 4:1 — за 5 хвилин до завершення тайму відзначився Ростислав Олійник.

У другому таймі матчу протягом двох хвилин «Мегаполіс» зумів відновити інтригу, забивши два м’ячі. Не довго тримався рахунок 4:3 — Олександр Довженко оформив хет-трик у цій зустрічі, а остаточний рахунок встановив Сергій Галуха за дві хвилини до завершення зустрічі. Тож в підсумку матч завершився з рахунком 6:3 на користь богданівського «Буревісника».

Відзначимо, що це друга перемога «Буревісника» на цих змаганнях. Після семи зіграних турів богданівська команда з «Мегаполісом» ділить 7-8 місця у турнірній таблиці серед 10 команд.

У 8 турі чемпіонату, який відбудеться 15 січня, «Буревісник» зіграє з ФК «Парадіз».

"ВК" у PDF