Олександрівський район
Спорт

Олександрівські хортингісти на чемпіонаті світу

Олександрівські хортингісти на чемпіонаті світу
17-20 листопада місто Трускавець приймало Чемпіонат Світу з Хортингу. У змаганнях брали участь команди з України, Грузії, Словаччини, Угорщини, Польщі, Латвії, Узбекистану, Білорусії, Росії, Марокко та США.
У збірну команду України ввійшли неодноразові чемпіони і призери Чемпіонатів України, всеукраїнських турнірів з хортингу Руденко Володимир, керівник гуртка «Хортинг» Олександрівського РЦДЮТ та вихованець гуртка -Краплина Денис.

Краплина Денис в категорії 16-17 років, у вазі 60-65 кг, перемігши в двох попередніх поєдинках, вийшов у півфінал, залишивши за собою четверте місце в своїй категорії. Руденко Володимир змагався в категорії чоловіків 18-35 років у вазі 70-75кг. Здобув перемогу у трьох поєдинках та потрапив у четвірку сильніших, але поступився за вихід у фінал більш досвідченим суперникам та зайняв четверте місце в чемпіонаті світу.

Олександрівські спортсмени продемонстрували високий рівень спортивної майстерності та волю до перемоги і зупинились лише за крок від медалей. Учасники змагань отримали величезний досвід, який знадобиться їм у наступний поєдинках.

Поїздка на чемпіонат світу з хортингу стала можливою за фінансової підтримки Валерія Скрипника та сприяння відділу освіти Олександрівської РДА.

"ВК" у PDF