Світловодський район
Спорт

Ветерани футболу подають достойний приклад молоді

Ветерани футболу подають достойний приклад молоді
19 листопада в МСК ім. А. Тузовського відбулися змагання відкритої першості Кременчука з футзалу серед команд-ветеранів. Загалом у змаганнях беруть участь 7 команд: з міста Горішні Плавні, 5 кременчуцьких команд, Світловодськ, представлений збірною командою ветеранів, яка тренується на базі міського спорткомплексу. Спортсмени грають у 2 кола, чергуючи зустрічі вдома та на виїзді.
Організатором змагань у Світловодську виступила міська Федерація футболу спільно з МСК ім. Анатолія Тузовського на чолі з директором Володимиром Лисаком. Цього дня наша збірна (тренер Володимир Федотьєв) провела матчеву зустріч з найсильнішою командою з Кременчука. Боротьба тривала запекла. Численні вболівальники, які зібралися аби підтримати своїх фаворитів, спостерігали за стрімким розвитком подій на футбольному полі. В результаті, гра закінчилась з рахунком 3:4 на користь кременчужан. Як гарний гравець, з нашої команди відзначився Володимир Щербина.

Ветерани футболу подають достойний приклад молоді

Захід пройшов на достойному рівні, працювало електронне табло, а суперники, які відвідують багато інших міст України, відзначили дуже високий рівень організації та проведення змагань. Варто відзначити, що в міському спортивному комплексі ім.А.Тузовьского успішно розвиваються усі види спорту, до яких залучаються широкі верстви населення: діти, молодь та ветерани. Таким чином популяризується розвиток спорту і зокрема, футболу у Світловодську. Своєю активністю та цілеспрямованістю ветерани подають чудовий приклад молодшому поколінню.

Ветерани футболу подають достойний приклад молоді

Попереду у світловодської команди ще 5 ігор на виїзді, та стільки ж вдома. Тож побажаємо нашим ветеранам футболу успіхів у майбутніх змаганнях.

"ВК" у PDF