Знам’янський район
Спорт

Гандбольні баталії

Гандбольні баталії
У Кропивницькому відбулася Відкрита Першість області з гандболу серед юнаків 2001-2002 років народження.
Участь у змаганнях взяли шість команд з Кропивницького, Олександрії, Знам’янки, Благовіщенська (колишня назва — Ульянівка), Іванівки (Одеська область) та Доманівки (Миколаївська область).

Команди були поділені на дві групи. Команда зі Знам’янки грала у групі «Б», у якій суперниками були гандболісти з Кропивницького та Доманівки. Юні знам’янчани з рахунком 20:15 перемогли команду з Миколаївської області та поступилися колективу з Кропивницького (16:22).

За результатами групового етапу команда зі Знам’янки була другою та отримала шанс поборотися за бронзові нагороди. У матчі за «бронзу» знам’янчани з рахунком 26:20 святкували перемогу над олександрійцями. У підсумку знам’янська команда стала бронзовим призером обласних змагань.

Переможцем змагань стали господарі: команда з Кропивницького у фіналі перемогла гандболістів з Благовіщенська.

* * *
У місті Кам’янське (колишня назва Дніпродзержинськ) відбувся гандбольний турнір пам’яті тренера Олега Мурашова серед команд ветеранів.

Участь у ньому взяли три команди: «Кам’янське», «Нікополь» та «Знам’янка».

Турнір пройшов у одноколовому форматі. За його підсумками перше місце посіла команда господарів — «Кам’янське», друге — «Знам’янка», третє — «Нікополь». Знам’янська команда з рахунком 21:25 поступилася господарям та переграла «Нікополь» — 22:16.
Відзначимо, що турнір пам’яті тренера Олега Мурашова є традиційним і цього року проводився вже у 19-ий раз.

До речі, у минулому році участь у ньому брали ці ж три команди і за результатами змагань вони розташувалися теж у такому порядку.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF