Світловодський район
Спорт

Дзюдоїст Станіслав Рибін — чемпіон України

Дзюдоїст Станіслав Рибін — чемпіон України
Світловодець Станіслав Рибін — вихованець Світловодської КДЮСШ №1 (директор Василь Мороз) здобув титул чемпіона України у ваговій категорії 46 кілограм на IX всеукраїнському турнірі з дзюдо, присвяченому 73-ій річниці визволення Києва від німецько-фашистських загарбників.
Інший вихованець Світловодської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи — Артем Железнов виборов бронзу на цих змаганнях у ваговій категорії 50 кілограм.

Турнір проходив з 4 по 6 листопада у Київському Палаці спорту. Для участі в ньому до столиці прибули представники 18 областей України — юнаки та дівчата 2003-2004 років народження, в тому числі спортсмени міста Київ — вихованці спортивних шкіл олімпійського резерву.

Отже, суперники у світловодських хлопців, які захищали честь усієї Кіровоградщини на цих всеукраїнських змаганнях, були дуже сильними, а боротьба за перемогу — дуже важкою. Тож, тренер хлопців — Рудольф Матвєєв дуже вдоволений результатами своїх вихованців і щиро вдячний їх батькам за допомогу в організації поїздки на змагання та меценату Віктору Королю за постійну підтримку команди дзюдо.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF