Знам’янський район
Спорт

Золото, срібло та бронза в арсеналі велосипедистів Кіровоградщини

Золото, срібло та бронза в арсеналі велосипедистів Кіровоградщини
Минулими вихідними, 29-30 жовтня у Кременчуці відбулися змагання велосипедистів – Чемпіонат України з велокросу у парній естафетній гонці та четвертий етап Кубка України.
Разом зі спортсменами з Полтавської, Черкаської, Харківської та інших областей України, за титул чемпіона змагалися і спортсмени Кіровоградщини, зокрема вихованці Світловодської КДЮСШ №1 (тренер Антон Пустовіт), Знам’янської міської КДЮСШ (тренери Сергій Кошовий та Інна Хрипта) і Знам’янської районної КДЮСШ (с. Мошорине, тренер Вадим Кива).

Додому наші спортсмени повернулися з цілим арсеналом медалей!

Так, велосипедисти з Мошориного, Софія Шевченко та Алла Марущук стали чемпіонками України, здобувши золото у парній гонці серед дівчат 2001 року народження, Данило Сорочан та Олег Крижанівський завоювали золото у парній гонці серед наймолодших спортсменів — юнаків 2003 року народження, а Віра Борисюк завоювала срібну нагороду у змаганнях серед жінок.

Призові місця здобули мошоринські велосипедисти і на змаганнях четвертого етапу Кубка України: І місце у груповій гонці посіли Софія Шевченко та Данило Сорочан, ІІ місце виборола Алла Марущук.

Знам’янські велосипедисти — вихованці Знам’янської міської КДЮСШ Максим Федорчук та Іван Андрєєв вибороли срібло у парній гонці чемпіонату України, а світловодські спортсмени — вихованці Світловодської КДЮСШ №1 Андрій Довганюк та Ігор Кривонос здобули у парній гонці бронзу.

У груповій гонці четвертого етапу Кубка України серед юнаків 2003 року народження світловодський велосипедист Антон Гладкий виборов ІІІ призове місце.

Бронзу для своєї команди на Чемпіонаті України та четвертому етапі Кубка України здобув і тренер світловодських велосипедистів Антон Пустовіт.

Вітаємо наших спортсменів!

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF