Онуфріївський район
Спорт

«Рубін» — переможець районного чемпіонату з футболу

«Рубін» — переможець  районного чемпіонату з футболу
8 жовтня онуфріївський «Рубін» грав останню гру в рамках районного чемпіонату з футболу 2016 року. Команду Онуфріївки приймала на своєму полі млинківська «Нива».
Саме від результату цієї гри залежало яка команда буде чемпіоном району: онуфріївський «Рубін» чи успенська «Чайка». Тому навіть нічийний рахунок онуфріївчан не влаштовував —тільки перемога.

Не сприяла грі погода, цілий день моросив холодний дощ, поле було слизьке, але особливо важко прийшлося голкіперам — біля обох воріт були калюжі.

«Рубін» — переможець  районного чемпіонату з футболу

Команда «Рубін» почала гру в звичній для себе манері: атаки на ворота господарів шли одна за одною, і майже на перших хвилинах м’яч потрапив у ворота «Ниви». Гра проходила дуже динамічно, м’яч постійно переходив з однієї половини поля на іншу. Зважаючи на погоду, дуже часто гравці падали, після одного такого падіння травмувався воротар «Ниви», і його прийшлося замінити. Не зважаючи на гострі контратаки господарів, онуфріївчани забивають ще два голи. На перерву команди пішли з рахунком 3:0 на користь команди райцентру.

У другому таймі гості намагалися збільшити рахунок, а команда Млинка будь за що намагалася відігратися, але м’яч у ворота «не йшов». Щоправда в середині другого тайму господарі змогли забити гол престижу. Остаточний рахунок зустрічі 3:1 на користь команди райцентру.

"ВК" у PDF