---
Спорт

Збірна області стартувала на Мальті з перемоги

Збірна області стартувала на Мальті з перемоги
Збірна Кіровоградської області, яка сформована на базі «Інгульця-3», стартувала у групі 1 Кубка Регіонів УЄФА, що нині проходить на Мальті.
У першому матчі збірна нашої області зустрічалася з французькою командою «Іль-де-Франс». Матч розпочався без розвідки. На 11-ій хвилині зустрічі мав момент нападник Олександр Боженко, але його підвела влучність. А на тридцятій хвилині українці відкрили рахунок: автор дебютного голу став Олександр Боженко. Але, на жаль, не довго вели в рахунку українці. Вже через п’ять хвилин після подачі з кутової позначки Сабрі Саід зрівняв рахунок. А на сороковій хвилині матчу голкіпер українців Іван Крикнін у власному штрафному майданчику порушив правила проти гравця суперника Моньє і було призначено пенальті. На щастя, француз Келвін Арель не реалізував пенальті. На перерву команди пішли за рівного рахунку 1:1.

У другому таймі матчу гра проходила у тому ритмі, що і до перерви. Команди відповідали атака на атаку. Мали моменти французи, але ні Балзахару Мбізі, ні Келвіну Арелю не вдалося відзначитися. А от заміна тренера Дмитра Кононенка швидка дала результат: Денис Височан через чотири хвилини після виходу на заміну результативно асистував Боженку – Олександр знову вивів нашу команду вперед. А через чотири хвилини Олександр Боженко підвів своїх партнерів – нападник збірної Кіровоградської області отримав друге попередження і українська команда залишилися в меншості. Граючи в меншості, українці не дозволили супернику відігратися. Матч завершився з рахунком 2:1 на користь збірної Кіровоградської області.

У іншому матчі першого туру групи 1 господарі змагань, команда «Гоцо» з рахунком 0:5 зазнала розгрому від аматорської збірної Шотландії. Саме з шотландцями збірна Кіровоградської області зіграє у наступному турі 7 жовтня. Початок матчу о 17.30.

«Іль-де-Франс» (Франція) – Збірна Кіровоградської області – 1:2 (1:1) (Саід, 35 – Боженко, 30, 75).

Збірна Кіровоградської області: Крикнін, Куруп, Миколаюк, Сінчіков, Согутовський, Горщинський (Ковтуненко, 46), Корчинський, Сорокін, Андрейчіков (Височан, 71), Глущенко (Петрук, 73), Боженко
Попередження: Сімоес, 82; Моньє, 85 — Крикнін, 40; Боженко, 65, 79; Миколаюк, 90.
Вилучення: Боженко, 79 (збірна Кіровоградської області).
Не реалізований пенальті: Арель, 41 («Іль-де-Франс»).

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF