Онуфріївський район
Спорт

Відбулась Всеукраїнська спартакіада

Відбулась Всеукраїнська спартакіада
З 27 вересня по 1 жовтня в місті Ужгород проходила Всеукраїнська спартакіада серед державних службовців, де було представлено такі види спорту як: міні-футбол, волейбол, шахи, шашки та настільний теніс. По шахам честь Кіровоградської області відстоював мешканець селища Онуфріївка Юрій Кубанов, який напередодні здобув перше місце в обласних змаганнях.
Боротьба була запеклою, так як в змаганнях приймали участь кращі спортсмени з 23 областей України. З перших турів Юрій увійшов в трійку лідерів, де здобув три блискучі перемоги. Потім боротьба розпочалася з п’ятіркою кращих КМС-ників. Тут Юрій з представником із Хмельницька здобуває по 5 очок із 6 можливих і посідає 2-3 місце в загальному заліку серед 23 учасників. Вираховуючи коефіцієнт прогресивності, шахіст з Волині посів І місце з шістьма очками, шахіст з Хмельницького зайняв ІІ місце (5 очок), Юрій Кубанов посів ІІІ місце (5 очок). Тож здобувши бронзу на Всеукраїнському рівні Юрій показав високу майстерність з гри в шахи. Хочемо побажати подальших успіхів в змаганнях нашому шахісту.

Також повідомляємо, що в Онуфріївському РЦ ДЮТ кожної суботи о 12 годині працює шаховий клуб. Запрошуються всі бажаючі оволодіти шаховою майстерністю. Номер телефону для довідок: (097)52 93 863.

"ВК" у PDF