Онуфріївський район
Спорт

Подвійне свято для любителів футболу

Подвійне свято для любителів футболу
Нещодавно ветерани футбольних команд «Зоря» та «Ракета» провели в Попівці товариську зустріч. Минулої суботи команди знову зустрілися, тепер вже на полі села Зибкове.
Для ветеранів провели свято футболу, велику участь у підготовці якого взяли голова Зибківської сільської ради Іван Глінкін та великий шанувальник футболу Анатолій Голобородько.

Подвійне свято для любителів футболу

Світлини на стенді розповідали про спортивний шлях обох команд. Зі словами привітання до присутніх звернулися голова Онуфріївської районної адміністрації Сергій Самородченко, голова Онуфріївської районної ради Тетяна Уткіна, голова Зибківської сільської ради Іван Глінкін.

Подвійне свято для любителів футболу

І ось нарешті пролунав свисток арбітра і гра почалася. В першому таймі більше атакувала «Зоря», але м’яч, як кажуть футболісти, в ворота «не йшов», навіть з дистанції декількох метрів. На перерву команди пішли з нульовим рахунком. В другому таймі тактичний малюнок гри не змінився, але скориставшись помилкою захисника «Зорі» господарі забивають гол. Щоправда гості майже миттєво змогли відігратися і зрівняти рахунок. Тому долю зустрічі вирішували серією пенальті. Після того як гравці пробили «одинадцятиметрові», перемогу, з перевагою в один м’яч, здобула команда «Ракета».

Після гри гравців обох команд нагородили сувенірними медалями, не обійшли увагою і гравців поважного віку, які за станом здоров’я не змоги взяти участь у грі. Всіх бажаючих запросили до святкового столу, де частували чудовим обідом, але більшість любителів футболу поспішили до райцентру, де команда Зибкового в рамках районного чемпіонату зустрічалася з онуфріївським «Рубіном».

З перших хвилин зустрічі «Рубін» довів, що він недарма вважається найсильнішою командою району. Гра в основному проходила на половині поля гостей і, не зважаючи на відчайдушні контратаки «Метеору», закінчилася з рахунком 5:0 на користь команди Онуфріївки.

Подвійне свято для любителів футболу

Дуже гарну гру в цій зустрічі показав нападник «Рубіну» Микола Піщан, який забив три м’ячі в ворота суперників, ще по одному м’ячу на свій особистий рахунок записали Віталій Колісник і Іван Приліпко.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF