Новгородківський район
Спорт

Спортивне свято відбулося в Новгородці

Спортивне свято відбулося в Новгородці
Традиційно у другу суботу вересня в Україні відзначається День фізичної культури і спорту. В цей день районний стадіон «Колос», що в смт Новгородці зібрав на свято всіх прихильників здорового способу життя: від учнів навчальних закладів району, фізкультурно-спортивних колективів селищної та сільських рад аж до сивочолих ветеранів спорту.
Гімн України, що пролунав на стадіоні, сповістив про відкриття великого спортивного свята. Привітати учасників та гостей свята, прийшли голова Новгородківської районної ради Олександр Вікторович Горбенко, заступник голови Новгородківської районної державної адміністрації Тетяна Володимирівна Акусок, начальник відділу освіти районної державної адміністрації Лідія Михайлівна Остапчук, ветерани спорту Дудник Ярослав Дмитрович та Орел Іван Миколайович. Виступаючі відзначили, що за всіх часів саме здорові духом і тілом люди становили опору суспільства, адже спорт загартовує характер і волю. Ті, хто сходить на високі п’єдестали, і ті, хто долає невелику за олімпійськими мірками, але значущу для себе дистанцію, роблять свій внесок у моральне здоров’я і гармонійний розвиток української нації, гартують рішучість і непохитність.

Спортивне свято відбулося в Новгородці

Не обійшлося і без нагород. Розпорядженням голів Новгородківської районної державної адміністрації та Новгородківської районної ради Почесні Грамоти та матеріальну допомогу отримали кращі спортсмени району: Алєксєєв Анатолій Іванович – директор ДЮСШ «Колос», вихованці спортивно-патріотичного клубу «Егіда» Демочко Єгор, Надейко Яна та вихованець велоклубу «Лідер» Хильченко Євген.

Спортивне свято відбулося в Новгородці

Перемогу у спортивних змаганнях отримали фізкультурно-спортивні колективи Новгородківського профтехучилища №36 (І місце), Новгородківської селищної ради (ІІ місце) та Петрокорбівської сільської ради (ІІІ місце).

"ВК" у PDF