Знам’янський район
Спорт

«Старт» - другий у своїй групі

«Старт» - другий у своїй групі
3 вересня у Знам’янці на міському стадіоні у рамках чемпіонату області з футболу «Старт» приймав команду «Вентура плюс» з Новомиргороду.
До звітного матчу команди підійшли на відстані одного очка — попереду був «Старт», який посідав друге місце. На цьому місці «Старт» і залишився. Перемога у цьому матчі дозволила «Старту» гарантувати друге місце у групі «Захід».

Матч для «Старту», попри підсумковий рахунок 4:1, видався непростим.

У першому таймі номінальні господарі мали незначну перевагу, але забитих м’ячів глядачі до перерви не побачили. На восьмій хвилині матчу «Старт» мав чудовий шанс відкрити рахунок. Захисник «Вентури плюс» порушив правила проти Сергія Барбанова у власному штрафному майданчику — пенальті. З «точки» Дмитро Іщенко не зумів переграти голкіпера гостей.

У другому таймі матчу була зовсім інша гра: було більше створено небезпечних моментів, аж 5 забитих м’ячів. Цьому також допоміг вихід на заміну в перерві у складі «Старту» Бориса Сафронова, який продемонстрував результативний футбол. Він у свій актив записав дві результативні передачі та забитий м’яч.

«Старт» виграв цей матч з рахунком 4:1 і набрав 27 очок. Найближчі переслідувачі, «Вентура плюс» та ФК «Новоукраїнка», мають по 23 очка. Перше місце зі стовідсотковим результатом у західній групі посідає «Нова Поліція» — 39 очок. Останній тур у групі пройде 10-11 вересня.

У другій половині вересня та у жовтні відбудеться фінальна частина чемпіонату області, до якої виходять шість команд — по три з кожної групи. Наразі відомі 5 з 6 учасників фінальної частини: з групи «Схід» вийшли «Головківка», «Інгулець-3» та «Шляховик», з групи «Захід» — «Нова Поліція» і «Старт». На третю путівку від західної групи претендують «Вентура плюс» і «ФК «Новоукраїнка», які у останньому турі приймають відповідно «Зорю» та «Старт».

"ВК" у PDF