Онуфріївський район
Спорт

Олександрівський «Тясмин» поступився ФК «Новоукраїнка» на власному полі

Олександрівський «Тясмин» поступився ФК «Новоукраїнка» на власному полі
21 серпня в Олександрівці завершився одинадцятий тур першості області матчем між олександрівським «Тясмином» та ФК «Новоукраїнка».
Проходило спортивне дійство на районному стадіоні імені М.Шишки, де зібралося чимало вболівальників та бажаючих подивитися на запеклий футбольний матч. Гра запам’яталася великою кількістю боротьби на полі стадіону. З перших хвилин ініціативою заволоділи господарі. Рахунок матчу відкрив гравець «Тясмину», тим самим впевнено вивівши свою команду вперед. У першому таймі обидва суперники продемонстрували максимальну налаштованість на боротьбу — команди не затримувались у центрі поля, але більш успішними тепер виявились гості. І м’яч у відповідь у ворота господарів цілком визрів тоді, коли він став можливим. Таким чином перший тайм зустрічі завершився з нічийним рахунком 2:2.

В другій половині зустрічі господарі володіли ініціативою, але ФК «Новоукраїнка» спокійно стримував їх натиск і гостро контратакував. Протягом гострої боротьби суперники створили ряд перспективних моментів для взяття воріт, в середині другої половини новоукраїнці вийшли вперед — футболіст команди відправив переможний м’яч у ворота господарів. Отож команда ФК «Новоукраїнка» влучно виборола перемогу в суперників, тим самим розмістившись на п’ятому місці турнірної таблиці чемпіонату області.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF