Знам’янський район
Спорт

Футбольне протистояння

Футбольне протистояння
20 серпня на міському стадіоні Знам’янки в 11-му турі групи «Захід» чемпіонату області «Старт» (Іванківці) приймав «Нову Поліцію» з обласного центру.
Гості активно розпочали матч і вже на першій хвилині вихованець знам’янського футболу Денис Пономар відкрив рахунок. Такий початок дещо спантеличив номінальних господарів. На 19-ій хвилині зустрічі Роман Андрієнко у свій актив записав результативну передачу: Тарас Чемерис в один дотик з меж штрафного майданчику поцілив під перекладину воріт господарів — 2:0.

У середині першої половини матчу «Старт» зумів оговтатися і біля воріт Романа Травкіна почали виникати небезпечні моменти. Капітан команди Максим Корчинський був виведений на ударну позицію — Максим вирішив пробити в один дотик, хоча мав час для обробки м’яча. «Круглий» пролетів поруч з дальньою штангою воріт суперника. На початку другого тайму матчу Єгор Кривошей елегантно переграв останнього захисника суперника, але програв дуель голкіперу, який своєчасно скоротив відстань і завадив прицільно пробити. Мали чудовий шанс господарів відіграти один м’яч —Станіслав Потьомкін перекидав голкіпера — каркас воріт «врятував» гостей.

Гравці «Старту» старалися відігратися, намагаючись більше контролювати м’яч, але суперник на досвіді зумів грамотно оборонятися. Матч завершився з рахунком 2:0 на користь «Нової Поліції». «Нова Поліція» після 11-ти зіграних турів має стовідсотковий результат — 11 перемог.
У наступному турі, 27 серпня, «Старт» у Гайвороні зіграє із «Зорею», а «Нова Поліція» прийме «Тясмин» (Олександрівка).

"ВК" у PDF