Світловодський район
Спорт

Чемпіонат Світловодського району з футболу: хто стане переможцем?

Чемпіонат Світловодського району з футболу: хто стане переможцем?
Чемпіонат Світловодського району з футболу досяг піку напруження – усі три команди, лідери змагань, нині мають однакову кількість очок! І команда «Горгаз-Спарта», і Григорівка, і Велика Андрусівка набрали рівно по 21 очку.
Як так сталося – нашому виданню пояснив голова Світловодської районної федерації футболу Микола Якимець: «Річ у тім, що команда Великої Андрусівки звернулася до федерації зі скаргою на склад команди Захарівки, з якою футболісти зустрічалися 30 липня. Тоді гра закінчилася внічию, з рахунком 8:8, але враховуючи небезпідставну скаргу на склад гравців, було переглянуто результат матчу та прийняте рішення про технічну поразку Захарівки. Таким чином Велика Андрусівка отримала не 1, а 3 очка і наздогнала за кількістю балів лідерів змагань – команду «Горгаз-Спарта».

14 серпня відбулася гра між командами «Горгаз-Спарта» та Григорівка, в якій, у результаті завзятої боротьби, незважаючи на негоду, григорівські футболісти змогла вибороти перемогу. Матч закінчився з рахунком 5:2 на користь Григорівки, яка, відповідно, отримала 3 очки, і таким чином зрівнялася з лідером».

Хто ж стане чемпіоном? Про це ми дізнаємося у суботу, 20 серпня, під час вирішальної фінальної гри, в якій претенденти на перше місце – команди «Горгаз-Спарта» та Григорівка, зустрінуться вдруге. Гра відбудеться на Світловодському міському стадіоні о 17-00 і обіцяє бути вкрай цікавою і напруженою.

"ВК" у PDF