Світловодський район
Спорт

Велика Андрусівка претендує на ІІ місце у чемпіонаті району

Велика Андрусівка претендує на ІІ місце у чемпіонаті району
Закінчився ІХ тур чемпіонату Світловодського району з футболу. Його результати стали несподіваними і для вболівальників, і для гравців, адже команда Великої Андрусівки, якій на початку сезону не пророкували великих перемог, за кількістю набраних балів реально претендує на ІІ місце.
Ігри ІХ туру чемпіонату відбулися минулими вихідними. Так у суботу, 6 серпня, команда «Горгаз-Спарта» приймала команду Захарівки, у якої впевнено виграла з рахунком 5:0. Цього ж дня у Григорівці відбулася гра між командами Григорівки та Подорожнього. Але, як розповів нам голова федерації футболу Світловодського району Микола Якимець, команда Подорожнього привезла на гру шістьох світловодських гравців, не заявлених на початку чемпіонату, тож, враховуючи правила змагань, команді була зарахована технічна поразка. Таким чином, рахунок зустрічі 3:0 на користь Григорівки.

А от на полі Великої Андрусівки, де наступного дня, 7 серпня, зустрілися команди Великої Андрусівки та Григорівки, відбулася справжня футбольна битва. Команди самовіддано боролися за перемогу. І якщо на початку гри з рахунком 2:0 лідирувала команда Григорівки, то вже наприкінці другого тайму футболісти Великої Андрусівки не лише змогли вирівняти рахунок, але й вийти вперед, забивши у ворота суперника чотири м’ячі. Гра могла закінчитися з рахунком 4:3 на користь господарів поля, аби не доленосний гол ветерана григорівської команди Сергія Скопича, забитий у додатковий час другого тайму матчу. Рахунок зустрічі — 4:4. Таким чином, нічия принесла обом командам по одному очку, і за кількістю набраних балів (19), Велика Андрусівка вийшла на друге місце у турнірній таблиці, випередивши Григорівку на 1 очко. Але до кінця чемпіонату все може змінитися, адже Григорівку очікує ще дві гри з лідером змагань — командою «Горгаз-Спарта», у той час як для Великої Андрусівки ігри вже закінчилися.

"ВК" у PDF