Світловодський район
Спорт

У Чемпіонаті Світловодського району визначилися лідери

У Чемпіонаті Світловодського району визначилися лідери
16 липня відбувся VІ тур Чемпіонату Світловодського району з футболу, а разом з тим розпочалося друге коло змагань.
Цього дня відбулося дві зустрічі, під час яких, не зважаючи на сильну спеку, футболісти показали дійсно гарну гру і волю до перемоги.

Так, знову порадували своїх вболівальників спортсмени Великої Андрусівки. Футболісти «всуху» перемогли команду Подорожнього, вигравши з рахунком 2:0. Таким чином команда Великої Андрусівки вийшли на ІІІ місце, зрівнявшись за кількістю набраних балів (8) з командою Захарівки.

У Чемпіонаті Світловодського району визначилися лідери

А от гравцям Захарівки цього разу не пощастило. Майже всю зустріч команда лідирувала у грі з Григорівкою, і буквально за 20 хвилин до кінця другого тайму рахунок був 3:2 на користь Захарівки. Але завдяки блискучій грі Миколи Якимця, команда Григорівки не лише зрівняла рахунок, але виграла з розгромним рахунком 7:3, причому 3 з п’яти вирішальних голів у ворота суперника забив нападаючий Микола Якимець.

Таким чином, за результатами VІ туру змагань, Григорівка отримала 11 очок і вийшла на ІІ місце. Але безперечним лідером Чемпіонату залишається команда «Горгаз-Спарта», яка на сьогодні має 15 очок.

І неприємна новина для вболівальників – команда Федірок не вийшла на гру 16 липня і, таким чином, згідно з правилами Чемпіонату, вийшла зі змагань.

У зв’язку з цим 23 липня відбудеться усього дві гри – між Григорівкою і Подорожнім та між Великою Андрусівкою і «Горгаз-Спартою».

"ВК" у PDF