Знам’янський район
Спорт

Владислав Ільїн – майстер спорту України міжнародного класу!

Владислав Ільїн – майстер спорту України міжнародного класу!
Нещодавно Владиславу Ільїну – вихованцю Знам’янського клубу єдиноборств «Піт-Файтер» – було присвоєно звання майстра спорту України з комбат Дзю-Дзюцу міжнародного класу.
Таким чином, до попередніх звань спортсмена – майстра спорту з ММА та майстра спорту з бойового самбо, додалося ще одне. Тепер – міжнародного класу!

Взагалі, рік, що завершився, був надто успішним для спортсмена, адже він став чемпіоном цілої низки всеукраїнських та міжнародних змагань.

Боєць не пропустив жодного національного чемпіонату і звідусіль привозив лише призові місця. Зокрема, він став чемпіоном двох Чемпіонатів України серед молоді з ММА, виборов кубок України з самбо, привіз срібло з Чемпіонату Європи з бойового самбо, який відбувся в Словаччині, а в Кишиневі здобув золото на Чемпіонаті Європи з комбат Дзю-Дзюцу.

До речі, саме на цьому Чемпіонаті Влад виконав майстра спорту, хоча і виступав не в своїй ваговій категорії. З вагою 91 кг, у складі української збірної, Влад Ільїн виступав у категорії 93+. Зрозуміло, що всі суперники були більше його за вагою, але не зважаючи на це, Владислав зміг отримати беззаперечну перемогу. І в цьому спортсмен вбачає заслугу свого тренера – Олексія Слуцького, який зумів грамотно побудувати план бою.

Як розповів «Віснику Кіровоградщини» спортсмен, займатися бойовими мистецтвами він почав лише 6 років тому, а свої чималі здобутки пояснює наполегливістю та цілеспрямованістю. «Важливо не те, скільки ти займаєшся, а як, – впевнений Влад. – Усе залежить від людини, від її відданості справі, від сили бажання та поставленої мети».

Владислав Ільїн – майстер спорту України міжнародного класу!

Сьогодні Владислав студент Дніпровського Національного гірничого університету, він навчається на факультеті ФІТ, але продовжує тренуватися і мріє про спортивну кар’єру. А головне, робить впевнені кроки на цьому шляху: ставши переможцем відбіркового Чемпіонату України, він увійшов до складу збірної України з ММА і восени цього року планує виступити у складі нашої збірної на Чемпіонату світу в Китаї.

"ВК" у PDF