---
Спорт

Влад Ільїн – срібний призер Європи з бойового самбо

Влад Ільїн – срібний призер Європи з бойового самбо
25-26 вересня в місті Міхаловце (Словаччина) пройшов чемпіонат Європи з бойового самбо. Змагання зібрали 145 спортсменів з 14 країн Європи.
Боротьба за медалі проходила у 7 вагових категоріях. Команду Знам’янського Клубу єдиноборств «Піт-Файтер» представляв майстер спорту України з бойового самбо Владислав Ільїн, у ваговій категорії 82 кг.

Перемігши у трьох поєдинках спортсменів зі Словаччини, Польщі та Франції, Влад вийшов у фінал, де зустрівся з дуже досвідченим заслуженим майстром спорту України з бойового самбо. У напруженій боротьбі, майже шахова партія розігралась на килимі,в додатковий час, з рахунком 2-2, за останньою дією, Влад поступився досвіду і став срібним призером чемпіонату Європи з бойового самбо, виконав норматив майстра спорту України Міжнародного класу.

Збірна України в командному заліку серед чоловіків посіла перше місце.

Знам’янський Клуб єдиноборств «Піт-Файтер» від щирого серця висловлює подяку людям, які вносять вагомий вклад в наші перемоги: Ігорю Олександровичу Матвєєву та Анатолію Леонідовичу Русакову, адже підготовка спортсменів міжнародного рівня – це постійні виїзди на тренувальні збори, на змагання, а це потребує фінансування. Дякуємо Богу, що є люди небайдужі до розвитку спорту в нашому місті та нашій країні, які усвідомлюють що виховання дітей та молоді – це щасливе майбутнє нашої Батьківщини, адже ми не тільки тренуємо, а і виховуємо!

Президент клубу єдиноборств «Піт-Файтер» тренер вищої категорії, майстер ІІ дан Слуцький О.А.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF