---
Надзвичайні події

До уваги громадян! Триває місячник здачі зброї

До уваги громадян! Триває місячник здачі зброї
З 1 по 31 жовтня 2016 року на території держави та Кіровоградщини зокрема проводиться місячник добровільної здачі в органи Національної поліції зброї, спеціальних засобів самозахисту, вибухових матеріалів та боєприпасів.
Громадяни, які добровільно здадуть зброю, звільняються від кримінальної та адміністративної відповідальності, а зброя, яка дозволена до реєстрації, а це мисливська та газова, може бути за їх бажанням зареєстрована у власність в установленому порядку.

Зброю можна здати до Знам’янського ВП ГУНП в Кіровоградській області за адресою: місто Знам’янка, вулиця Київська 25, або за телефоном 2-20-94, 102 (зі стаціонарних та мобільних телефонів цілодобово та безкоштовно).

Правоохоронці нагадують, що згідно зі статтею 263 Кримінального кодексу України, носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу - карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF