Світловодський район
Спорт

Світловодська команда — переможець турніру з вуличного баскетболу

Світловодська команда — переможець турніру з вуличного баскетболу
29 червня у м. Олександрія відбувся відкритий турнір зі стрітболу (вуличного баскетболу) серед збірних аматорських колективів Кіровоградщини, присвячений Дню Конституції України. За титул переможця змагалося 7 команд з усієї області. У складі кожної було по троє гравців та один запасний, вік учасників — необмежений.
Честь Світловодська на турнірі захищала збірна команда, до складу якої увійшли: Володимир Лисак, директор міського спорткомплексу, тренер з баскетболу КДЮСШ, Костянтин Федорус, капітан дорослої баскетбольної команди Світловодська, а також ведучі гравці юнацької команди Богдан Ткаченко та Павло Волошин.

Чотири гри, що провели світловодці, принесли нашим землякам перемогу. У фіналі, залишивши позаду господарів поля — олександрійців, наша команда впевнено посіла перше місце. Чемпіонам вручили диплом та невеличку грошову премію.

Світловодська команда — переможець турніру з вуличного баскетболу

Під час змагань проводився й додатковий конкурс на кращого снайпера турніру з трьохочкових кидків. У ньому брали участь по два представника з кожної команди. Так сталося, що у фіналі зустрілися два світловодця — Володимир Лисак та його вихованець Богдан Ткаченко, останній і здобув перемогу, обігравши свого наставника.

"Зазвичай ми граємо в класичний баскетбол, але нас запросили і ми із задоволенням відгукнулися на запрошення. Зібралися хлопці, які ще нікуди не поїхали відпочивати. Добре, що наша команда відстояла честь Світловодська і посіла перше місце, ще й грошей трохи заробила — дрібничка, але ж приємно. Дуже задоволений своїм вихованцем Богданом — молодість у фіналі перемогла досвід. Це чудово, коли вихованці "ростуть" і рухаються уперед", — розповів Володимир Лисак.

"ВК" у PDF