Онуфріївський район
Спорт

Впевнена перемога «Рубіну»

Впевнена перемога «Рубіну»
У суботу, 25 червня, відбулися чергові матчі чемпіонату Онуфріївського району з футболу. В рамках шостого туру районної першості на стадіоні райцентру онуфріївський «Рубін» приймав успенську «Чайку».

Вболівальники давно чекали цієї гри: «Рубін» зараз грає дуже гарно і в останніх іграх ні разу не програв, а команда Успенки справедливо вважається однією з найсильніших команд району. До речі саме «Чайка» стала чемпіоном в минулому році. Навіть аномальна спека не зіпсувала настрій вболівальникам.

Вже з перших хвилин гості почали атаку на ворота «Рубіну»: прохід по боковій лінії, гостра передача, удар і голкіпер онуфріївчан, Ігор Лашко, пропускає м’яч. До речі, видно що це домашня заготівка команди, успенські гравці не один раз під час гри намагалися її застосувати, але чудова гра захисників і голкіпера не дали їм можливості повторити вдалу комбінацію.

Впевнена перемога «Рубіну»

Оговтавшись від швидкого голу команда Онуфріївки розпочала гру гострими атаками які раз за разом досягали цілі. Перший тайм закінчився з рахунком 4:1 на користь господарів поля. В другому таймі команди грали жорстко, тому були травми і жовті картки, але спортивна Фортуна не залишила онуфріївчан і вони змогли забити ще три м’ячі.

Фінальний рахунок зустрічі 7:1 на користь «Рубіну». Після гри футболісти звернулися до глядачів і сказали, що цю гру вони присвячують тренеру команди Анатолію Піщану, який нещодавно відсвяткував своє 50-ти річчя. Дійсно, для тренера це найкращий подарунок.
Голи забили: В.Чорний «Рубін» — 2 голи, М.Піщан «Рубін» — 2 голи, Б.Плутахін «Рубін» — 1 гол, Д.Азізбекян «Рубін» — 2 голи, В. Бондаренко «Чайка» — 1 гол.

Впевнена перемога «Рубіну»

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF