Знам’янський район
Спорт

Відмінні результати атестації

Відмінні результати атестації
Знам’янський МСТК ТСО України багато років співпрацює з Кіровоградським обласним осередком Всеукраїнської федерації військово – спортивних багатоборств у напрямку підготовки та проведення змагань.
Неодноразово вихованці ЗМСТК були учасниками збірної команди області на всеукраїнських чемпіонатах та чемпіонатах світу з військово – спортивних багатоборств.

І перемагали у тих видах змагань, з яких мали можливість тренуватися: стрільба, спорядження магазину автомата патронами, неповне розбирання та збирання автомата.

Відмінні результати атестації

А от змагання з рукопашного бою вимагали тренувань деінде.

Минулого року у Знам’янському МСТК виділили приміщення для проведення таких занять. Вихованці первинних осередків ЗМСТК під керівництвом молодого наставника Б. Колебіденка облаштували собі зал, регулярно проводять тренування.

Відмінні результати атестації

І от хвилююча мить, до якої йшли півроку: 04 червня спортсмени мали можливість випробувати набуті вміння та навички під час атестації, що проводилася суддями Кіровоградського обласного осередку Всеукраїнської федерації військово – спортивних багатоборств.

Результати атестації відмінні: вихованцям Б. Колебіденка вдалося подолати першу сходинку до чемпіонства. Владислав Майко, Дмитро Кумпан та Кирило Фаршатов стали володарями першого в своєму житті білого поясу з рукопашного бою.

"ВК" у PDF