Знам’янський район
Спорт

Чергова перемога знам’янчанина Михайла Сайфудінова

Чергова перемога знам’янчанина Михайла Сайфудінова
На початку червня у Запоріжжі відбувся відкритий Всеукраїнський турнір зі змішаних єдиноборств ММА серед аматорів. Змагання пройшли під патронатом громадської організації "Всеукраїнський Рух Розвитку Молоді та Спорту" та зібрали півсотні спортсменів з трьох областей України – Запорізької, Херсонської та Кіровоградської.
Від Кіровоградської області участь у змаганнях взяв Знам’янський клуб єдиноборств "Піт-Файтер", вихованець якого – Михайло Сайфудінов (тренер Олексій Слуцький) – став чемпіоном турніру у ваговій категорії до 70 кг.

Чергова перемога знам’янчанина Михайла Сайфудінова

Михайло вже має титул віце-чемпіона Світу з панкратіону 2015 року, він двічі був чемпіоном України з панкратіону 2015-2016 рр. та чемпіоном Кубка України з бойового самбо 2016 р. А от у змішаних єдиноборствах ММА спортсмен взяв участь уперше. "Я вперше спробував ММА саме у цьому турнірі і для мене він був трохи складним, – розповів нашій газеті Михайло. – Але в нашому клубі базова школа – це панкратіон, а ММА, тобто, змішані бойові мистецтва, не надто відрізняються від його розділу "фул".

Отже, базова підготовка з панкратіону допомогла Михайлу здобути впевнену перемогу в усіх трьох поєдинках, які він провів у Запоріжжі.

Так, свій першій бій він закінчив технічним нокаутом уже в І раунді, а у півфіналі та фіналі провів ще по два раунди, в яких здобув перемогу за одноголосним рішенням суддів.

Оцінювали виступи бійців судді Національної категорії з Дніпра, а головним суддею турніру був президент Запорізької обласної федерації змішаних єдиноборств ММА Микола Бурля.

Відзначив нашого земляка і організатор турніру, власник спортивного клубу "Кобра", Сергій Закревський. Коментуючи змагання нашому виданню, він назвав Михайла Сайфудінова перспективним і здатним бійцем.

Вітаємо Михайла Сайфудінова з черговою перемогою і зичимо йому нових перемог і здобутків!

"ВК" у PDF