Онуфріївський район
Спорт

Футбольний турнір на приз імені О. Грабового

Футбольний турнір на приз імені О. Грабового
У минулу неділю на футбольному полі села Деріївка відбувся турнір з футболу на приз імені Олександра Федоровича Грабового.
У турнірі взяли участь чотири команди:

Онуфріївський «Рубін», місцевий «Граніт», Камурліївський «Темп» та команда «Дніпро» з сусідньої Куцеволівки. Перше, що побачили команди, це чудово підготовлене футбольне поле, як нам розповіли місцеві вболівальник це велика заслуга Деріївського сільського голови Василя Зайвого а також місцевого інструктора по спорту та тренера команди «Граніт».

Перед початком серії ігор Василь Федорович розповів присутнім про Олександра Федоровича, про його життєвий шлях та спортивні здобутки, також надав слово родичам Олександра Грабового.

А далі почався сам турнір. Після напруженої гри в фінал вийшли команди «Рубін» та «Граніт», а «Темп» і «Дніпро» змагалися на «бронзу». Команди фіналісти виявилися майже рівними і в грі переможця виявити не вдалося, тому долю кубку вирішила серія пенальті. Тут Фортуна була на боці команди райцентру і «Рубін» переміг із перевагою в один м’яч та отримав перехідний Кубок.

Після нагородження переможців, гравців та гостей турніру чекав чудовий обід на якому, за старовинною традицією згадали добрим словом та пом’янули Олександра Грабового

"ВК" у PDF