Олександрівський район
Спорт

Змагалися державні службовці

Змагалися державні службовці
3 червня на стадіоні ім. Шишки в смт Олександрівці вперше відбулися спортивні змагання серед державних службовців Олександрівського району, в яких взяли участь 4 команди – Олександрівської райдержадміністрації, районної ради, РВ УДСНС України в області та Олександрівського відділення поліції Знам’янського відділу поліції ГУ МП в області.
Змагалися вони у декількох видах спорту – футболу, настільного тенісу, волейболу, шахів та шашок.

Змагалися державні службовці

Змагалися державні службовці

Привітали всіх з початком змагань голова Олександрівської районної державної адміністрації Ольга Борота та голова районної ради Григорій Гончаренко. Вони побажали всім учасникам гарних результатів у цих змаганнях, а в майбутніх обласних – підтвердити звання найспортивнішого району області.

Змагалися державні службовці

У напруженій боротьбі кожна з команд показала гарні результати у різних видах спорту. Зокрема, з волейболу перше місце виборола команда райдержадміністрації, а у змаганнях з мініфутболу переможцем вийшла команда районної ради. У настільному тенісі серед чоловіків першим став представник команди поліції, а у жінок – представниця адміністрації. Команда місцевого самоврядування була першою у шашках, як серед чоловіків, так і серед жінок, а кращими серед шахістів стали представник райдержадміністрації та представниця місцевого самоврядування.

Змагалися державні службовці

"ВК" у PDF