Знам’янський район
Спорт

Сім медалей вибороли знам’янські спортсмени на чемпионаті області з панкратіону імені М.Бендерова

Сім медалей вибороли знам’янські спортсмени на чемпионаті області з панкратіону імені М.Бендерова
24 квітня у місті Кіровоград пройшов відкритий чемпионат Кіровоградської області з панкратіону імені Максима Бендерова.
Два роки тому, в цій безглуздій війні, на сході України, загинув старший розвідник Кіровоградського полку спецпризначення, майстер спорту України з панкратіону, чемпіон України з панкратіону, майстер І дан з панкратіону, майстер спорту міжнародного класу з військово-спортивного багатоборства, чемпіон Світу та Європи з військово-спортивного багатоборства, неодноразовий чемпіон України, майстер ІІ дан з військово-спортивного багатоборства, чемпіон України з рукопашного бою серед військ спецпризначення, талановитий тренер і просто дуже хороша людина – Максим Бендеров, якому виповнилось лише 24 роки. Вічна тобі пам’ять – Максим.

За клопотанням Кіровоградської обласної федерації панкратіону,національної федерації панкратіону України та за підтримки спортивного комітету України, проводитиметься щорічній відкритий чемпіонат Кіровогорадської області імені Максима Бендерова з панкратіону в розділах Грепплінг і Фул.

На цьому турнірі вихованці Знам’янського Клубу єдиноборств «Піт-Файтер», завоювали сім медалей – п’ять золотих і дві срібних.

В розділі Грепплінг серед дітей 10-11 років у ваговій категорії 34 кг. чемпіоном став Максим Матвєєв.

Серед молодших юнаків 12-13 років в розділі Грепплінг чемпіонами стали - Юрій Поліщук у ваговій категорії 38 кг. і Андрій Огіренко у ваговій категорії 55 кг.

Тодоренко Олександр здобув срібло у ваговій категорії 55 кг. Серед юніорів 16-17 років, абсолютним чемпіоном в обох розділах став Михайло Сайфудінов, йому також було вручено спеціальний приз від однополчан Максима Бендерова – ніж десантника з написом «За самий короткий поєдинок».

Серед дорослих в розділі Грепплінг у ваговій категорії 77 кг. Іван Кручінін здобув срібну медаль.

Велика подяка президенту Клубу єдиноборств «Піт-Файтер» - Ігорю Олександровичу Матвєєву, за всебічну допомогу і особисту участь на змаганнях.

"ВК" у PDF