Світловодський район
Спорт

Наші дівчата та хлопці в п’ятірці кращих шкільних баскетбольних команд області

Наші дівчата та хлопці в п’ятірці кращих шкільних баскетбольних команд області
Протистояння командам суперників у фінальних змаганнях з баскетболу без підбору високих гравців, засвідчило, що наших хлопців і дівчата труднощі тільки загартовують
Нещодавно відбулися зональні та фінальні змагання обласної спартакіади школярів з баскетболу.

Першими боролася за перемогу та вихід у фінал збірна команда великоандрусівських та подорожненських дівчат (тренери Віталій Зубенко і Іван Литвиненко) в с. Куколівка Олександрійського району. У протистоянні з командою Олександрійського району нашій команді вдалося забезпечити собі перемогу з рахунком - 69:18. У зустрічі з Петрівською командою наші дівчата знову захопили лідерство у рахунку та втримали сорокаочкову перевагу до фінальної сирени – 50:10.

Що стосується хлопчачих баталій, можна сказати, що цього року на зональних змаганнях в смт. Петрово, наша збірна команда микільських, великоандрусівських та подорожненських хлопців приємно здивувала не тільки своїх тренерів - Аллу Щукіну, Віталія Зубенка і Івана Литвиненка, але й суперників та суддів змагань. Прагнення до перемоги дало їм можливість виграти у команди Олександрійського району з рахунком 40:29, а в команди Петрівського району - 54:17.

Після зональних змагань наші команди дівчат та хлопців представляли Світловодський район у фінальних іграх з баскетболу, які пройшли у Кіровограді.

Всі районні команди, крім наших, були представлені вихованцями ДЮСШ.

Команда дівчат у складі Анни Осики, Анастасії Колісник, Олександри Козакової, Олени Романюк, Олени Кузьменко, Карини Великої, Тетяни Булаєнко, Карини Карпової, Юлії Куліковської, Аміни Будної увійшла в четвірку найкращих шкільних баскетбольних команд області,отримавши перемогу над командою з м. Кіровоград та відстаючи лише на два очка від команд ДЮСШ Долинської, Помічнянської та Новомиргородської.

Команда хлопців у складі Олексія Вищепана, Артема Пічіненка, Олександра Гавриша, Сергія Юшка, Владислава Мосуренка, Олександра Погребняка, Богдана Третяка, Сергія Мілака, Віктора Гури, Антона Волкова, Максима Горохова, увійшла в п’ятірку кращих шкільних баскетбольних команд області у протистоянні командам суперників на фінальних змаганнях з баскетболу без підбору високих гравців, але їм пощастило грати на рівні з командою Світловодської ДЮСШ (тренер Володимир Лисак), яка є одною з кращих команд України.

Дві шкільні команди Світловодського району вийшли у фінал і є кращими в своїй зоні серед команд Олександрійського, Онуфріївського, Петрівського та Знам'янського районів. Для нас є великою перемогою бути в п’ятірці команд – лідерів Кіровоградської області.

Наші дівчата та хлопці в п’ятірці кращих шкільних баскетбольних команд області

Цей успіх безумовно додасть наснаги дівчатам, хлопцям та їх тренерам у досягненні ще кращих результатів у спорті, у навчанні і в житті.

Дякуємо за підтримку та сприяння участі наших команд в обласних змаганнях Айкараму Тартикяну та Анатолію Макарову.

"ВК" у PDF