Світловодський район
Спорт

Станіслав Рибін — чемпіон Всеукраїнського юнацького турніру з дзюдо

Станіслав Рибін — чемпіон Всеукраїнського юнацького турніру з дзюдо
20 березня вихованці Світловодської КДЮСШ блискуче виступили на I Всеукраїнському юнацькому турнірі з дзюдо, присвяченому співробітникам СБУ, які загинули під час виконання службових обов’язків в зоні АТО.
Змагання відбулися у Кременчуці на манежі СК "Політехнік" і зібрали понад 250 спортсменів різного віку з Києва, Дніпропетровська, Черкас, Запоріжжя, Харкова, Кременчука, Світловодська та інших міст.

Тренер з дзюдо Світловодської КДЮСШ Рудольф Матвєєв відзначив високий рівень проведення змагань. В числі почесних гостей заходу були мер Кременчука, керівники обласного управління СБУ та інших силових структур, депутати і видатні спортсмени, зокрема перший український чемпіон світу з дзюдо Георгій Зантарая та чемпіон Європи Геннадій Білодід, які особисто вручали нагороди та вітали переможців.

Також організатори турніру запропонували учасникам та гостям заходу демонстрацію сучасної стрілецької зброї та бронетехніки, яка використовується в зоні АТО.

Щодо успіхів наших юнаків. У результаті напруженої боротьби титул чемпіона і перше місце виборов Станіслав Рибін. У його ваговій категорії (42 кг) змагалися 30 учасників. Наш земляк провів 5 боїв і в усіх здобув перемогу. Окрім заслуженої медалі, Георгій Зантарая вручив Станіславу Рибіну ще й Кубок за кращу техніку. Срібло здобув Сергій Постіл, у його ваговій категорії боролися 15 спортсменів, у чотирьох з п’яти сутичок Сергій вийшов переможцем. Третє місце посів Ярослав Бережний, який переміг п’ятьох суперників із шести.

Досягненнями своїх вихованців Рудольф Матвєєв задоволений: "Хлопці гідно показали себе, ми побачили над чим ще потрібно працювати і будемо рухатися уперед".

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF