Світловодський район
Спорт

Змагання з баскетболу відбулися у Світловодському районі

Змагання з баскетболу відбулися у Світловодському районі
Упродовж двох тижнів у Світловодському районі тривали календарні змагання з баскетболу серед школярів.
Розпочали календарні змагання дівчата. 26 лютого спортивному залі Микільської школи відбулися змагання з баскетболу районної спартакіади учнів загальноосвітніх закладів 2015-2016 років.

Змагання проходили між дівчатами в яких взяли участь чотири команди з шкіл Подорожненської, Григорівської, Великоандрусівської та Миільської. За підсумками результатів матчів Великоандрусівська команда зайняла перше місце, обігравши команди Подорожненську, яка зайняла друге місце та Григорівську, яка отримала третє місце.

Під час змагань було проведено два конкурси з елементів техніки баскетболу. У конкурсі «Штрафний кидок» призові місця отримали перше - Марина Зубкова (с. Подорожнє), друге – Орлександра Козакова (с. В. Андрусівка), третє – Олена Лисенко (с. Микільськ). В конкурсі «Кидок з подвійного кроку» стали переможцями: Анастасія Колісник та Анна Осика (с. В. Андрусівка) – перше місце, Олена Лисенко (с. Микільські) – третє місце.

Переможці змагань нагороджені грамотами та медалями.

Змагання з баскетболу відбулися у Світловодському районі

Естафету районних змагань з баскетболу продовжили команди сільських рад Подорожненської, Павлівської, Григорівської та Великоандрусівської 05 березня в спортивній залі Подорожненської школи. Чоловіча команда з Великої Андрусівки не осоромилась перед школярами – дівчатами, а виграла перше місце і з спокійною совістю поїхала додому із золотими медалями. Друге місце отримала команда господарів з с. Подорожнє, третє – Григорівська команда.

У конкурсах з елементів техніки баскетболу:

«Штрафний кидок» призові місця отримали перше – Віталій Зубенко (с. В. Андрусівка), друге – Володимир Горлов (с. Павлівка), третє – Владислав Мосуренко (с. Подорожнє);

«Троьхочковий кидок» стали переможцями: Віталій Зубенко (с. В. Андрусівка) – перше місце, Олексій Вищепан (с. В. Андрусівка) та Микола Якимець (с.Григорівка) розділили друге місце.

10 березня завершили районні змагання з баскетболу серед школярів команди хлопців з шкіл Микільської, Великоандрусівської, Григорівської, Подорожненської, Павлівської, Озерської.

Гра була захоплююча і напружена в спортивному залі Микільської школи зібралися найсильніші команди району. Та господарі не давали себе наздогнати ні на хвилину, вони вели гру в свою користь і в результаті – перемога золото і дипломи за перше місце залишились у Микільську.

Змагання з баскетболу відбулися у Світловодському районі

Дипломи з другим місцем поїхали з неменш сильнішою командою у Велику Андрусівку.

Третє місце отримали Подорожани.

Конкурси з елементів техніки баскетболу теж не довго чекали на своїх героїв:

«Штрафний кидок» перше місце Артем Пічіненко (с. В. Андрусівка), друге – Михайло Бедей (с.Подорожнє), третє – Богдан Третяк (с. Микільськ);

«Троьхочковий кидок» стали переможцями: Олександр Гавриш (с. В. Андрусівка) – перше місце, Руслан Прихожаєв (с. Подорожнє) друге місце та Владислав Мосуренко (с. Подорожнє).

Районні змагання завершено, а попереду зональні на яких дівчатам з Великої Андрусівки та хлопцям з Микільська під керівництвом досвідчених тренерів Віталія Зубенка та Алли Щукіної бажаємо перемоги.

"ВК" у PDF