Олександрівський район
Спорт

Наші хортингісти серед призерів Всеукраїнських змагань

Наші хортингісти серед призерів Всеукраїнських змагань
13 березня у м. Києві проходив Чемпіонат України з хортингу – 2016 серед чоловіків і жінок 18-35 років та Всеукраїнське змагання “КУБОК ПАВЛА СКОРОПАДСЬКОГО” з хортингу серед кадетів 14-15 років та юніорів 16-17 років.
Участь у змаганнях брали близько 200 спортсменів з Кіровоградської, Львівської, Закарпатської, Рівненської, Одеської, Донецької та інших областей України.

Олександрівську федерацію СК “БОГУН” достойно представляли 4 спортсмени, які повернулися з нагородами.

Так у Чемпіонаті України команду представляв Володимир Руденко. Після трьох перемог він поступився у півфіналі, та закінчивши достроково бій за 3 місце став бронзовим призером Чемпіонату України.

У Всеукраїнському “Кубку Павла Скоропадського” у категорії 16-17 років Василь Опшитош переміг у всіх двобоях та став чемпіоном Всеукраїнського турніру.

Андрій Зінов’єв, дійшовши до півфіналу, у запеклій боротьбі за 3 місце переміг свого опонента та став бронзовим призером змагань.

У віковій категорії 14-15 років нашу команду представляв Вадим Голинський, який достроково закінчив попередні два поєдинки у півфіналі. У двобої за 3 місце він ефектним задушливим прийомом “трикутник” виборов бронзову медаль турніру.

І знову, вкотре, наші козаки довели свою майстерність та волю до перемоги на найвищому рівні.

"ВК" у PDF