Знам’янський район
Спорт

«TYME Україна» виграла Першість міста з футзалу

«TYME Україна» виграла Першість міста з футзалу
20-21 лютого у Знам’янці відбулася Відкрита Першість міста з футзалу.
За перемогу в цьому турнірі змагалися всім команд: «TYME Україна» (м. Знам’янка), «Колос» (с. Дмитрівка), «Нива» (с. Цибулеве) та «Локомотив-КДЮСШ» (м. Знам’янка), «Знам’янка-2» (смт. Знам’янка Друга), «Будівельник» (м. Знам’янка), «Граніт» (с. Суботці) і «Буревісник» (с. Богданівка). За результатами групового етапу змагань до півфіналу вийшли «TYME Україна», «Локомотив-КДЮСШ», «Буревісник» та «Граніт».

Матчі плей-офф відкривала зустріч за п’яте місце: «Знам’янка-2» з рахунком 7:3 переграла «Ниву». У першому півфіналі «TYME Україна» не залишила шансів команді «Граніт» – 12:3.

Розгромний рахунок став наслідком результативної гри всієї команди; хет-трики на свій рахунок записали Андрій Марущук і Олександр Замуренко.

В іншому півфіналі «Локомотив-КДЮСШ» зустрічався з «Буревісником», який складався із молодих футболістів 1998 і 2000 років народження. Основні гравці «Буревісника» в той час грали в Кіровограді в рамках відкритого чемпіонату міста Кіровограда з футзалу. Попри це молодіжний склад впевнено зіграв проти старших гравців «Локомотива-КДЮСШ» – 8:4.У вирішальному матчі змагань «TYME Україна» впевнено переграла богданівську команду: в перші 10 хвилин у ворота молодих богданівців шість «сухих» м’ячів. Три втомлені основні гравці, які в ході матчу приїхали з Кіровограда, не змогли врятувати ситуацію (0:10).

На церемонії нагородження «TYME Україна» отримала Кубок та золоті нагороди. Також були вручені індивідуальні нагороди. Так, кращим гравцем турніру став Андрій Марущук («TYME Україна»), кращим бомбардиром – Олександр Замуренко («TYME Україна»), кращим голкіпером – Роман Сєрих («Локомотив-КДЮСШ»).

Відзначимо, що дані змагання були організовані Федерацією футболу м. Знам’янка та відділом молоді та спорту Знам’янського міськвиконкому. Пройшов турнір за кошти команд-учасниць (з кожної команди по 300 гривень як організаційний внесок).

Група «А».

«TYME Україна» – «Локомотив-КДЮСШ» 5:2
«Колос» – «Нива» 2:6
«TYME Україна» – «Колос» 9:1
«Локомотив-КДЮСШ» – «Нива» 2:1
«Локомотив-КДЮСШ» – «Колос» 4:2
«TYME Україна» – «Нива» – 5:3
Турнірне становище команд: «TYME Україна» – 9, «Локомотив-КДЮСШ» – 6, «Нива» – 3, «Колос» – 3.

Група «Б».

«Знам’янка-2» – «Буревісник» – 2:2
«Будівельник» – «Буревісник» – 2:3
«Граніт» – «Будівельник» – 1:4
«Знам’янка-2» – «Будівельник» – 6:1
«Граніт» – «Будівельник» – 4:2

Турнірне становище команд: «Буревісник» – 7, «Граніт» – 6, «Знам’янка-2» – 4, «Будівельник» – 0.

Матч за 5-е місце: «Знам’янка-2» – «Нива» – 7:3

Півфінали: «TYME Україна» – «Граніт» – 12:3, «Буревісник» – «Локомотив-КДЮСШ» – 8:4.
Матч за 3-є місце: «Граніт» – «Локомотив-КДЮСШ» – 7:4

Фінал: «Буревісник» – «TYME Україна» – 0:10.

"ВК" у PDF