Онуфріївський район
Спорт

Результати відкритої першості району з шахів

Результати відкритої першості району з шахів
31 січня 2016 року в приміщенні Онуфріївського РЦ ДЮТ проводився районний шаховий турнір «Відкрита першість району з шахів».
В турнірі приймали участь 20 шахістів з населених пунктів району, а саме з сіл Попівка, Вишнівці та селищ Онуфріївка та Павлиш. Також до турніру було запрошено і кращих вихованців гуртка «Шахова школа» Онуфріївського РЦ ДЮТ Рубана Артема, Нестерова Артема, Ониська Івана та Талат Олега, які показали якісну гру з дорослими, особливо вразила гра Рубана.

Артема. В даному турнірі було зіграно п’ять турів. За кількістю очок перше місце здобув місцевий мешканець, колишній учень гуртка «Шахова школа» - Бобрик Юрій. Друге місце посів Кальницький Руслан, а третє Скриль Микола. Ці хлопці теж колишні гуртківці Шахової школи РЦ ДЮТ. Турнір було проведено за фінансової підтримки районної державної адміністрації та районної ради.

Голова Онуфріївської районної державної адміністрації С.Самородченко та завідувач сектору молоді та спорту С.Чаун вручили переможцям турніру грамоти, грошові премії та побажали учасникам змагань перемог в наступних шахових турнірах.

Результати відкритої першості району з шахів

Хочеться відмітити фіналістку турніру серед дівчат – Кубанову Ольгу, яка здобула однакову кількість очок з лідерами хлопцями. Ольга хоч і не займається шахами, але в турнірах виступає якісно. Якісну організаційну та суддівську роботу провели Ю.Кубанов та С.Бондаренко. Бажаю подальших успіхів всім шахістам нашого району та хороших місць на обласних змаганнях.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF