Світловодський район
Спорт

Світловодську команду з футзалу чекає Чемпіонат України

Світловодську команду з футзалу чекає Чемпіонат України
30 січня 2016 року у м. Світловодську в міському спортивному комплексі імені Анатолія Тузовського відбувся фінал Чемпіонату Кіровоградської області "Шкільна футзальна ліга" сезону 2015-2016 року серед юнаків 2004-2005 року народження, де на фінальному етапі взяло участь 4 команди: м. Кіровоград, м. Олександрія, м. Світловодськ та Олександрійський район.
Згідно з положенням про змагання всі команди грали за коловою системою. Команда м. Світловодська (тренер Андрій Скворцов) зустрілась з командою Олександрійського району (тренер Валерій Губа) де впевнено переграли їх з рахунком 10:2. Наступна гра видалась найбільш напружена де м. Світловодськ зустрічався з командою ДЮФК "Аметист" м. Олександрія (тренер Андрій Мартинов), Світловодськ вирвав цю перемогу з рахунком 3:2. Останню гру підопічні Андрія Скворцова зустрілись з командою м.Кіровограда (тренер Віктор Дегтярь) де також перемогли їх з рахунком 5:0.

Приємно і те зазначити, що все проведення та фінансове забезпечення взяла на себе Світловодська міська федерація футболу (голова федерації — Сергій Лисицький).

На нагородженні були присутні: секретар міської ради Юрій Сап’янов, депутат міської ради, голова комісії з соціальних та гуманітарних питань Андрій Маліцький та член виконкому міської ради Олександр Агапов.

Світловодську команду з футзалу чекає Чемпіонат України

Далі на нашу команду чекає Чемпіонат України з футзалу, але він під питанням, так як потребує коштів для виїзду команди. Батьки звертаються до всіх небайдужих людей та меценатів за допомогою.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF