Знам’янський район
Спорт

Спортивні навчання з джиу-джитсу

Спортивні навчання з джиу-джитсу
17 січня 2016 року у м. Знам’янка Кіровоградською Обласною Організацією Асоціації джиу-джитсу України організовано міський навчальний семінар. Навчання проводив багаторазовий чемпіон України, Європи та Світу з джиу-джитсу Іван Настенко.
Тематика заходу – боротьба в партері, тобто «Ne-waza». Знам’янчани-спортсмени віком від 14 до 30 років отримали унікальну можливість перейняти досвід боротьби в партері та вивчити основи правил і технік бразильського джиу-джитсу.

Іван Настенко із захопленням приділив час нашим хлопцям, адже, окрім своїх багаточисельних здобутків у спорті, він має ще й інше захоплення – тренерство.

Спортивні навчання з джиу-джитсу

Вже багато років очолює власний клуб боротьби з джиу-джитсу «Бультер’єр» у м.Київ та обіймає посаду старшого тренера з «Ne-waza» Національної Асоціації джиу-джитсу України.

Що дасть такий семінар знам’янчанам, розповідає тренер організації Михайло Челпанов: «Бразильське джиу-джитсу зараз стрімко розвивається у світі. Я сам, відвідуючи закордонні семінари, часто вивчав досвід гарних тренерів-міжнародників. Іван Настенко показав нашим спортсменам нюанси «Ne-waza». Наш семінар мав ще один розділ – Файтінг, у якому Іван – бронзовий призер Чемпіонату Світу 2015 року та чемпіон і призер Всесвітніх ігор з джиу-джитсу. Файтінг – це боротьба, де використовують удари руками і ногами. Здобутий досвід у даному заході дасть можливість нашим хлопцям у подальшому представляти Кіровоградську область на змаганнях, саме з «Ne-waza» та Файтінгу. Ми вже зарекомендували себе на Всеукраїнському рівні як достойні переможці у розділі «Фулл-контакт», наразі йдемо до нових горизонтів і пробуємо себе саме тут».

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF