Світловодський район
Спорт

Микола Мартиненко — «Чемпіон міста-2015» з шахів

Микола Мартиненко — «Чемпіон міста-2015» з шахів
З 14 листопада по 20 грудня у Світловодську тривав чемпіонат міста з шахів. Нинішнього року турнір проходив на приз газети "Світловодськ вечірній".
Як і прогнозувалося, боротьба між найсильнішими шахістами міста була запеклою. До фінішу прийшли 8 шахістів, з-поміж яких найбільш напруженою була зустріч між кандидатами в майстри спорту Олександром Бендюком та Миколою Мартиненком. Кожен з них здобув 6 перемог з 7 можливих й показав стабільну, комбінаційну гру. Обидва спортсмени були гідні звання "Чемпіона міста-2015", але під час особової зустрічі між лідерами Олександр Бендюк програв і перше місце присудили неодноразовому чемпіону міста Миколі Мартиненку. Бронзовим призером став першорозрядник Анатолій Кучеренко, він набрав на 1 очко менше ніж "чемпіони".

Переможці турніру нагороджені грамотами від управління молоді та спорту, а також передплатою на 2016 рік на газету "Світловодськ вечірній".

Представники шахового клубу ім. В.В. Козярчука щиро дякують редакції газети "Світловодськ вечірній" за багаторічну співпрацю та активну громадянську позицію.

"ВК" у PDF