Знам’янський район
Спорт

Перший чемпіонат Знам’янки з футзалу серед збірних команд шкіл

Перший чемпіонат Знам’янки з футзалу серед збірних команд шкіл
В рамках реалізації обласної програми розвитку фізичної культури і спорту в Кіровоградській області працівниками освіти міста впроваджується програма вдосконалення ігрових форм та методів навчання і виховання учнів закладів освіти.
У 2015/2016 навчальному році в рамках розвитку фізичної культури та спорту перед спортсменами, вчителями фізичної культури, тренерами КДЮСШ, учнями закладів освіти, вболівальниками і шанувальниками футболу поставлено амбітне завдання проведення на Знам’янщині І-го чемпіонату з футзалу серед найкращих збірних команд ЗНЗ.

Федерація футболу м. Знам’янка та спонсори з ентузіазмом підтримали програму реформування фізичної культури та спорту в закладах освіти. Реалізація державної політики у сфері зміцнення здоров’я школярів засобами фізичної культури та спорту, популяризація розвитку футболу у місті, активізація спортивної роботи серед шкільної молоді та їх участь у загальноміських спортивно-масових заходах сприяли залученню до цієї справи як хлопців, так і дівчат.

Перший чемпіонат Знам’янки з футзалу серед збірних команд шкіл

До реалізації спортивного проекту залучилося керівництво КДЮСШ (директор Є.Гавришевський) та Голова Федерації Футболу в м.Знам’янка тренер-викладач В.Лень. На підставі наказу начальника відділу освіти Л.Грекової від 02 грудня 2015 року № 294 з 15 по 17 грудня в спортивному залі КДЮСШ проведено І чемпіонат міста з футзалу серед збірних команд шкіл (дівчата) м. Знам’янка. Змагання пройшли по коловій системі і показали наступні результати:

НВК– ЗШ № 7 7:0
ЗШ № 3– ЗШ № 6 3:1
НВК – ЗШ № 6 1:2
ЗШ № 3 - ЗШ № 7 4:0
НВК- ЗШ№ 3 2:2
ЗШ № 6 - ЗШ № 7 4:3

В ході спортивної боротьби було чимало гострих моментів біля воріт і на полі. Дівчата показали, що футбол може стати запорукою подальшої спортивної долі, а також окреслили плани щодо формування першої міської команди з фут залу (дівчата) у місті.

Суддівською колегією визначені результати І -го чемпіонату:

І – ЗШ № 3,
ІІ– ЗШ № 6,
ІІІ– НВК,
IV– ЗШ № 7.

Кращими гравцями були визнані: Безребра Єлізавета (кращий воротар ЗШ № 3), Колесник Вікторія (кращий захисник НВК), Паутова Аліна (кращий бомбардир ЗШ № 3).

Також були проведені конкурси, в яких було виявлено переможців: в жонглюванні м’ячем першою стала Павловська Анастасія (НВК), а в точності удару - Колесник Вікторія (НВК).

Переможці та призери були нагороджені медалями та дипломами. Освітяни вітають переможців, дякують Федерації футболу за підтримку та розвиток футболу на Кіровоградській землі.

"ВК" у PDF